Bercuti Beach Resort Desaru Finest Tapi.


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum erase, meh stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Tom john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).