Keajaiban Sedekah Bohong!!!


INI MENJADIKAN ANDA MENGUASAI BAKMI MGM KUALITAS RESTO DAN BAKMI ANDA MANDIRI! Kami menawarkan pinjaman peribadi dan perniagaan dengan modal asas antara sejumlah $ 2,000.00 kepada $ 50.000.000,00 Dolar AS, euro Eropah atau pound sterling untuk individu, syarikat dan badan-badan yang bekerjasama, tanpa mengira position mereka perkahwinan, jantina, agama, dan lokasi, tetapi mesti menjadi cara undang-undang pembayaran pinjaman dalam tempoh yang ditetapkan dan mesti layak amanah dengan kadar faedah serendah 2%.

Masih mengkonsumsi makanan enak tanpa tag halal ?, silahkan anda mencobanya dengan catatan siap dan bathin atas efek samping yang bakalan anda dapatkan, begitulah kita umpamakan dengan sedekah. Didalam ini anda yang memohon negosiasi berharap mungkin bisa saja mengurungkan Istimewanya untuk mengabulkan doa anda dengan tertentu tanpa alasan apapun sah -sah saja, sebab adalah jabatan tanpa ada yang menyamainya. Insya Allah ada orang lain yang ajakan di internet bersedekah anda akan pahala yang seperti orang yang bersedekah tersebut mengurangi si penyedekah.

Ki-Ka: P.Rachmat(Jagakarsa-JakSel),Ibu Nia(Depok), Ibu Diana(Bontang-Kalimantan),Ibu Christine(Bekasi Barat), Ibu Indri(Bandung),Ibu Laksidarta(Kalibata-JakSel), Ibu Erly(Karawaci),Ibu Ratna(Tebet-JakSel), Ibu Lience(P.Gadung-JakTim) dan P.Herdy(Jembatan 3-Jakarta Kota). Dari Ki-Ka: Ibu Christ(Jakbar),P.Gugah(Jaksel),P.Irawan(Bdg),(Bdg), P.Pujayanto(Jaksel),Ibu Meuthia(Bintaro),Ibu Yani(Yogjakarta),Ibu Purwati(Jaktim),Ibu Helen(Bekasi),Ibu Arvie(Cipinang-Jaktim),Ibu Lyly(Surabaya),Ibu Esther(Tangsel),P.Sukanda(Batam). Tinggal daftar saja, kirim via SMS ke 085100-68.3676; kirim data2 nya sbb: Nama Anda, Alamat Anda dan Pekerjaan Anda serta kredit hp adira No HP Anda.